Transcare, de individuele totaalaanpak voor patiënten met chronische pijn

Transcare Osdorp Amsterdam

21 januari - 2018

In januari start er een Transcare pilot in Amsterdam Osdorp. In samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten, POH-ggz en met Zilveren Kruis en Eerstelijns Amsterdam (en Almere ELAA) start er een pilot bij mensen met chronische pijn. Transcare zal deze pilot monitoren en inhoudelijk begeleiden.

Reageer


nascholing huisartsen

15 oktober - 2017

Transcare verzorgt veel scholingen rondom de thema’s chronische pijn, centrale sensitisatie, diagnostiek en behandeling van chronische pijn en samenwerkingsverbanden. Bent u geïnteresseerd in een scholing of incompany training kijk op onze scholingspagina of mail uw ideen of vragen naar info@transcare.nl.
Op 9 november 2017 organiseren we samen met ELANN een nascholing voor huisartsen; zie hiervoor ook onderstaande link;
nascholing ELANN

Reageer

bijscholing UWV

2 augustus - 2017

Op 14 september zal Transcare een bijscholing geven aan de artsen en andere belangstellenden van het UWV in Groningen.

Reageer

pijn na kanker

16 juli - 2017

Kanker kan een levensbedreigende ziekte zijn en zal voor veel mensen een hoop fysieke en emotionele gevolgen hebben. Gelukkig zijn de behandelingen voor kanker steeds succesvoller en overleven steeds meer mensen deze vreselijke aandoening. Het overleven van kanker kan echter wel gepaard gaan met gevolgen van de aandoening en of de behandeling. Een veel voorkomende klacht is pijn. Deze pijn vraagt vaak specifieke aandacht. Laat u onderzoeken en adviseren over pijn ook na een kanker behandeling, dit kan de kwaliteit van leven enorm verbeteren. Transcare is gespecialiseerd ook in pijn na kanker. In de bijlage een deel van een recent artikel van medewerkers van Transcare. Wilt u het gehele artikel lezen laat het dan weten via info@transcare.nl

Reageer

nieuwe data cursus pijneducatie in de praktijk

3 juli - 2017

Zie op onze scholingspagina de data voor de nieuwe cursus Pijneducatie in de praktijk ook vindt u hier de inhoud van de cursus. Wilt u weten wat centrale senstisatie is en hoe dit te integreren in pijneducatie kijk op: http://transcare.nl/scholing/pijneducatie-in-de-praktijk/

2 reacties

Chronische vermoeidheid

19 april - 2017

Transcare heeft zeer uitgebreide expertise met de behandeling van patienten met langdurige pijnklachten. We krijgen echter ook steeds meer de vraag voor behandeling van mensen met chronische vermoeidheidsklachten. Daarom heeft Transcare besloten ook patienten met chronische vermoeidheidsklachten te gaan behandelen, dit wordt gedaan door ons team in Groningen. Patienten worden hier ook multidisciplinair behandeld. U kunt zich aanmelden volgens de gebruikelijke procedures.

Reageer


Accreditatie voor oefentherapeuten

16 maart - 2017

De masterclass graded activity en graded exposure is geaccrediteerd voor oefentherapeuten met 5 punten, accreditatie voor fysiotherapeuten (alg, mt, psm) is aangevraagd.

Reageer

Pelvic pain: in het bekken en het brein

29 januari - 2017

Het symposium van 31 januari ‘Pelvic pain; in het bekken en het brein’ is geaccrediteerd met 4 punten voor het kwaliteitsregister voor bekkenfysiotherapeuten.

Reageer