Transcare, de individuele totaalaanpak voor patiënten met chronische pijn

Refereeravond Chronische pijn huisartsen Leeuwarden

2 augustus - 2017

Transcare heeft sinds 2016 een team in gezondheidscentrum Buitenhove in Leeuwarden. Het team bestaat uit huisartsen, psychologen en fysiotherapeuten. Dit in samenwerking in en anderhalvelijns zorg verband met specialisten van het MCL. Hiervoor zal op 19 oktober een refereeravond worden georganiseerd in Leeuwarden. Nadere gegevens zullen worden gepubliceerd op deze website. Binnenkort zullen de huisartsen nader worden geïnformeerd en uitgenodigd via de mail.

Reageer

bijscholing UWV

2 augustus - 2017

Op 14 september zal Transcare een bijscholing geven aan de artsen en andere belangstellenden van het UWV in Groningen.

Reageer

pijn na kanker

16 juli - 2017

Kanker kan een levensbedreigende ziekte zijn en zal voor veel mensen een hoop fysieke en emotionele gevolgen hebben. Gelukkig zijn de behandelingen voor kanker steeds succesvoller en overleven steeds meer mensen deze vreselijke aandoening. Het overleven van kanker kan echter wel gepaard gaan met gevolgen van de aandoening en of de behandeling. Een veel voorkomende klacht is pijn. Deze pijn vraagt vaak specifieke aandacht. Laat u onderzoeken en adviseren over pijn ook na een kanker behandeling, dit kan de kwaliteit van leven enorm verbeteren. Transcare is gespecialiseerd ook in pijn na kanker. In de bijlage een deel van een recent artikel van medewerkers van Transcare. Wilt u het gehele artikel lezen laat het dan weten via info@transcare.nl

Reageer

nieuwe data cursus pijneducatie in de praktijk

3 juli - 2017

Zie op onze scholingspagina de data voor de nieuwe cursus Pijneducatie in de praktijk ook vindt u hier de inhoud van de cursus. Wilt u weten wat centrale senstisatie is en hoe dit te integreren in pijneducatie kijk op: http://transcare.nl/scholing/pijneducatie-in-de-praktijk/

1 reactie

Chronische vermoeidheid

19 april - 2017

Transcare heeft zeer uitgebreide expertise met de behandeling van patienten met langdurige pijnklachten. We krijgen echter ook steeds meer de vraag voor behandeling van mensen met chronische vermoeidheidsklachten. Daarom heeft Transcare besloten ook patienten met chronische vermoeidheidsklachten te gaan behandelen, dit wordt gedaan door ons team in Groningen. Patienten worden hier ook multidisciplinair behandeld. U kunt zich aanmelden volgens de gebruikelijke procedures.

Reageer


Accreditatie voor oefentherapeuten

16 maart - 2017

De masterclass graded activity en graded exposure is geaccrediteerd voor oefentherapeuten met 5 punten, accreditatie voor fysiotherapeuten (alg, mt, psm) is aangevraagd.

Reageer

Pelvic pain: in het bekken en het brein

29 januari - 2017

Het symposium van 31 januari ‘Pelvic pain; in het bekken en het brein’ is geaccrediteerd met 4 punten voor het kwaliteitsregister voor bekkenfysiotherapeuten.

Reageer


Transcare zoekt GZ-psycholoog

2 januari - 2017

Voor de vestiging in Groningen zoeken we een GZ-psycholoog met affiniteit voor somatiek/pijn. Transcare is een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op zorg voor patienten met langdurige somatische klachten zoals pijn en vermoeidheid waarbij psychologische factoren een belangrijke onderhoudende rol spelen. Binnen deze setting ziet de psycholoog patienten met zeer uiteenlopende psychopathologie. De GZ-psycholoog is als regiebehandelaar ook procesmatig betrokken.Transcare richt zich naast zorg op onderzoek en onderwijsactiviteiten

Wat zoeken we: een GZ-psycholoog die als (regie)behandelaar zal functioneren binnen een transdisciplinaire setting, die het ambieert in een team te werken.

Salaris in overleg conform GZZ-CAO en afhankelijk van de werkervaring. Aanstelling voor 2 of 3 dagen. Interesse? stuur een mail naar p.vanwilgen@transcare.nl voor een vrijblijvende gesprek.

Reageer