Transcare, de individuele totaalaanpak voor patiënten met chronische pijn

Samenwerking Transcare-pijn – IPGGZ

Sinds 2015 werkt Transcare nauw samen met IPGGZ in Groningen en vanaf 1 februari 2018 ook in Heerenveen. De samenwerking betreft hier de behandeling van patienten met langdurige pijnklachten maar ook met chronische vermoeidheid klachten. De diagnostiek en behandeling vindt plaats in een multidisciplinair team met arts, psycholoog en fysiotherapeut binnen de SGGZ.
De kosten voor diagnostiek en behandeling worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Transcare kan dit met uw toestemming voor u afhandelen met uw zorgverzekeraar. De kosten worden dan zonder uw tussenkomst met uw zorgverzekeraar afgehandeld. De kosten voor onze hulp tellen echter wel mee voor het verplichte eigen risico dat door de overheid is vastgesteld. Voor patiënten die hulp nodig hebben maar hier om financiële redenen vanaf moeten zien (een uitkering hebben) kunnen we tegemoet komen in het eigen risico. Voor een behandeling is een verwijzing van uw huisarts of een specialist wel nodig.
Deze verwijzing dient gedaan te worden naar IPGGZ-Transcare. Voor informatie kunt u ons mailen via info@transcare.nl of bellen met 050-2111495.
Verwijzingen kunnen via de post of mail en via zorgdomein (psychiatrie/somatoforme stoornis/pijnstoornis).

Transcare werkt in de behandeling binnen de SGGZ samen met IPGGZ en Interfysio. Ook behandelingen binnen de BGGZ zijn mogelijk.

Onze bezoekadressen:

Groningen: Canadalaan 10-b, postcode 9728 EE (Gezondheidscentrum Corpus) te Groningen
Heerenveen: Minckelersstate 3, postcode 8442 PL te Heerenveen